Stitch 'n bitch

Iedere 1e donderdagmorgen en iedere 1e donderdagavond van de maand (tenzij anders vermeld!!) organiseren we een stitch 'n bitch (breien-en-kletsen). Ontmoet andere 'brei- en haaksterren' in ons atelier en brei gezellig samen. Op deze manier kunt u van en aan elkaar leren. Uiteraard zijn wij ook aanwezig om eventuele prangende vragen te beantwoorden en u met raad en daad bij te staan. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Tijd:
's ochtends 9:30 tot 11:30 ( 2,50 p.p.)

's avonds: 19:30 - 21:30 uur ( 5,- p.p.)
Workshops

Jackies Atelier organiseert van tijd tot tijd diverse creatieve workshops. Houdt u de website in de gaten voor de verschillende data. U kunt zich hiervoor inschrijven door ons een e-mailtje te sturen of even langs te komen in ons atelier. Vergeet u niet eerst onderstaande algemene voorwaarden te lezen.

overzicht workshops

Algemene voorwaarden:
- uw inschrijving is definitief na betaling van het volledige deelnamebedrag
- bij annulering 10 dagen vr aanvang van de workshop wordt de helft van de deelnamekosten terug betaald. Bij te late annulering zullen wij geen geld retourneren. U kunt wel voor vervanging zorgen.
- bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door. Hierover wordt u tijdig geinformeerd. Het deelnamebedrag wordt dan uiteraard geretourneerd.
Copyright 2010 by Jackies Atelier All Rights reserved
Jackies Atelier
hippe handwerken

breien, haken, quilten, vilten,
Hoooked Zpagetti, decopatch