Workshop Haken

Jackies Atelier organiseert van tijd tot tijd diverse creatieve workshops. Houdt u de website in de gaten voor de verschillende data. U kunt zich hiervoor inschrijven door ons een e-mailtje te sturen of even langs te komen in ons atelier.

Stitch 'n bitch

Iedere 1e donderdagmorgen en iedere 1e donderdagavond van de maand (tenzij anders vermeld!!) organiseren we een stitch 'n bitch (breien-en-kletsen). Ontmoet andere 'brei- en haaksterren' in ons atelier en brei gezellig samen. Op deze manier kunt u van en aan elkaar leren. Uiteraard zijn wij ook aanwezig om eventuele prangende vragen te beantwoorden en u met raad en daad bij te staan. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers.

Tijd:
's ochtends 9:30 tot 11:30 ( 2,50 p.p.)

's avonds: 19:30 - 21:30 uur ( 5,- p.p.)
Workshops

Jackies Atelier organiseert van tijd tot tijd diverse creatieve workshops. Houdt u de website in de gaten voor de verschillende data. U kunt zich hiervoor inschrijven door ons een e-mailtje te sturen of even langs te komen in ons atelier. Vergeet u niet eerst onderstaande algemene voorwaarden te lezen.

overzicht workshops

Algemene voorwaarden:
- uw inschrijving is definitief na betaling van het volledige deelnamebedrag
- bij annulering 10 dagen vr aanvang van de workshop wordt de helft van de deelnamekosten terug betaald. Bij te late annulering zullen wij geen geld retourneren. U kunt wel voor vervanging zorgen.
- bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door. Hierover wordt u tijdig geinformeerd. Het deelnamebedrag wordt dan uiteraard geretourneerd.
Copyright 2010 by Jackies Atelier All Rights reserved
Jackies Atelier
hippe handwerken

breien, haken, quilten, vilten,
Hoooked Zpagetti, decopatch