Quilten

Voor de quiltsters organiseren we dit seizoen op een aantal zaterdagen aparte quilt-cursussen om een bepaalde techniek onder de knie te krijgen.
Schrijf u snel in want vol=vol. Minimale inschrijving 4 personen.
Uiteraard kunt u uw interesse ook doorgeven wanneer er nog geen data bekend zijn. Zodra deze dan bekend zijn stellen wij u op de hoogte en kunt u aangeven of u kunt en mee wilt doen op de door ons aangegeven datum.


Quilt-bee

2x per maand (Iedere 1e en iedere 3e donderdag van de maand) elkaar inspireren en motiveren. Dat kan tijdens de quilt-bee. Een bee is vooral bedoeld als een gezellig groepje van quilt(st)ers. Door ervaringen en ideen uit te wisselen leer je van elkaar.

Kosten: 5,- per keer
Tijd: 13:30 tot 15:30

Workshops

Jackies Atelier organiseert van tijd tot tijd diverse creatieve workshops. Houdt u de website in de gaten voor de verschillende data. U kunt zich hiervoor inschrijven door ons een e-mailtje te sturen of even langs te komen in ons atelier. Vergeet u niet eerst onderstaande algemene voorwaarden te lezen.

overzicht workshops

Algemene voorwaarden:
- uw inschrijving is definitief na betaling van het volledige deelnamebedrag
- bij annulering 10 dagen vr aanvang van de workshop wordt de helft van de deelnamekosten terug betaald. Bij te late annulering zullen wij geen geld retourneren. U kunt wel voor vervanging zorgen.
- bij onvoldoende aanmeldingen gaat de workshop niet door. Hierover wordt u tijdig geinformeerd. Het deelnamebedrag wordt dan uiteraard geretourneerd.
Copyright 2010 by Jackies Atelier All Rights reserved
Jackies Atelier
hippe handwerken

breien, haken, quilten, vilten,
Hoooked Zpagetti, decopatch